Over Autobedrijf Snel B.V.

Uw Mercedes specialist.

In maart 1977 richtte mijn vader Wim het garage bedrijf op.

In die tijd zat ik op de LTS en was erg geïnteresseerd in techniek.
Ik sleutelde graag aan brommers en ben mijn vervolgopleiding gestart als automonteur. In die tijd heb ik stage gelopen bij verschillende autobedrijven om de kneepjes van het vak te leren en ben daarna in het bedrijf van mijn vader gaan werken. Ons bedrijf is gespecialiseerd in het merk Mercedes-Benz, waar wij met grote passie en service reparatie, onderhoud en APK uitvoeren. Tevens doen wij ook verkoop van Occasions.

In 2006 ben ik mede-eigenaar geworden. Inmiddels heeft mijn vader een stapje terug gedaan maar komt hij nog dagelijks om wat klusjes te doen. In 2008 hebben wij een grote stap gemaakt en een compleet nieuw pand laten bouwen met alle faciliteiten. Vol trots kan ik zeggen dat ook de 3e generatie inmiddels ons team is komen versterken. We zijn trots op ons bedrijf en willen onze klanten met vakmanschap en goede service helpen bij onderhoud en reparaties van hun auto’s.

Wij hebben een uitgebreide keuze aan betrouwbare Occasions in diverse prijsklassen, welke Occasions zijn voorzien van de Nationale AutoPas.

Dankzij onze ruime ervaring kunnen wij u helpen bij het maken van een juiste keuze. Kom gerust eens langs, wij adviseren u graag. De koffie staat klaar.

Wanneer u een auto bij ons koopt, garanderen wij goede service en kwaliteit.
Wilt u graag een proefrit maken, dat is bij ons geen probleem. Wij raden het altijd aan, zodat u zelf op de weg kunt beoordelen of de auto aan uw verwachtingen voldoet.

Klantvriendelijkheid staat bij ons nog hoog in het vaandel.